Welkom op het South Park Fan Forum.

Je bekijkt het forum op dit moment als gast wat je beperkte toegang geeft tot het lezen van de berichten en alle andere opties (zoals het spelen van flash games in de arcade). Door te registreren op dit gratis forum kan je zelf berichten plaatsen en nieuwe onderwerpen starten. Als dit je eerste keer is dat je hier bent, lees dan de veelgestelde vragen even door. Heb je al een account op dit forum, .

Forum Aankondiging: Forum Regels
De Forum Regels
Voordat je op dit forum berichten gaat plaatsen, graag eerst deze regels doorlezen. Deze regels dienen ervoor om het forum overzichtelijk te houden en het niet op een chaos uit te laten lopen.

1) Spam
Geen berichten plaatsen die niets toevoegen aan het onderwerp of berichten die erg kort zijn (een paar woorden).

2) Dubbele berichten
Je mag niet 2 of meerdere keren achterelkaar een bericht plaatsen. Er is hiervoor een knop om je bericht te wijzigen.

3) Schelden
Op dit forum mag niet gescholden tegen anderen en zeker niet tegen leden van de staf.

4) Seksueel getinte inhoud
Het is ten strengste verboden seksueel getinte inhoud, pornografisch materiaal of soortgelijke dingen te plaatsen op dit forum. Je account wordt onherroepelijk gebanned!
Bezoekers hier zijn van alle leeftijden.

5) Meerdere accounts
Het is niet toegestaan meer dan één account te hebben op dit forum. Als je een ander account hebt terwijl je originele verbannen is, wordt je IP verbannen!

6) Persoonlijke informatie
Het vragen naar iemands persoonlijke informatie (zoals wachtwoord, creditcard nummer) is niet toegestaan! Geef nooit je wachtwoord aan iemand anders.

7) Adverteren
Adverteren voor je eigen website is verboden! Je kan alleen in het <a href="/forumdisplay.php?fid=35">Adverteren forum</a> je website adverteren. Je moet wel 20 berichten hiervoor hebben.

8) Signatures
Signatures zijn plaatjes onder je berichten. Ze mogen niet groter zijn dan 500x200 en dan mag er nog een regel tekst bij (erboven of eronder). Dit vanwege dat ze anders de layout vervormen en mensen zoveel naar beneden moeten scrollen tussen de berichten.

Als je je niet aan deze regels houdt, kan je een waarschuwing verwachten van een van de moderators of admins. Bereikt je waarschuwingslevel 100%, dan leidt dat in een tijdelijke ban van 1 week. Als je daarna weer 100% bereikt, wordt je account permanent gebanned!

Zidane007nl
South Park Fan Forum Beheerder